Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Silahlı saldırıya uğrayan Süleyman Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez silahlı saldırıya uğradı. Dönmez, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Süleyman Soylu cenazeye katılmak için Trabzon’a hareket etti.

Sefa Dönmez

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun halasının oğlu Sefa Dönmez, Trabzon’un Of ilçesinde bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Dönmez Of Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Vücuduna üç kurşun isabet eden Dönmez kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk’ün haberine göre Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, bir tartışma sonucu Faruk Ulusoy’un Sefa Dönmez’e tabancayla ateş ettiğini belirtti.

Şüpheli yakalandı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, şüpheli Faruk Ulusoy’un yakalandığını söyledi. Vali Ustaoğlu, konuyla ilgili başka bilgi vermedi.

Süleyman Soylu cenazeye katılmak için Trabzon’a hareket etti.

Süleyman Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez’i (59), tabancayla vurarak öldüren Fatih U. (53), güvenlik gerekçesiyle gözaltında tutulduğu Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi.

Kaymakamlıktan açıklama

Fatih Ulusoy ile Sefa Dönmez arasında “Balıkçı Damı” meselesinden dolayı mahkemelik olmaları nedeniyle tartışma yaşandığı öğrenildi.

Of Kaymakamlığı yaptığı açıklamada Sefa Dönmez’in hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını, zanlının olay yerinde silahla birlikte yakalandığını duyurdu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.