Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İki yıl sonra komadan uyanan kadın, kendisine saldıranın kardeşi olduğunu söyledi

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Batı Virginia eyaletinde iki yıl komada kaldıktan sonra uyanan Wanda Palmer, kendisine saldıran kişinin kardeşi olduğunu söyledi. Polis, kadının açıklamalarının ardından erkek kardeş Daniel Palmer’ın cinayete teşebbüs ve kasten yaralama suçlamalarıyla tutuklandığını açıkladı.

51 yaşındaki Wanda Palmer, Haziran 2020’de Virginie-Occidentale bölgesinde yer alan Cottageville kasabasındaki evinde saldırıya uğramıştı. Polisin ölüme terk edilmiş halde bulduğu Palmer, daha sonra Batı Virgina’nın New Martinsville kentinde bir bakım merkezine nakledilmişti.

Wanda Palmer

Batı Virginia Metro News’ün Jackson İlçe Şerifi Ross Mellinger, konu ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

“Bir balta veya palayla saldırıya uğramış Wanda Palmer, çok fazla kan kaybederek, önemli bir kafa travması geçirmişti. Hastaneye kaldırıldığında zorlukla nefes alıyordu ve kendisinin hayatta kalacağına dair fazla umudumuz yoktu.”

Kendisine saldıran erkek kardeşiymiş

Wanda Palmer iki yıl süren komadan çıktıktan sonra herkesi şaşırtarak, kendisine saldıranın erkek kardeşi Daniel Palmer olduğunu açıkladı. Şerif Mellinger, Palmer’ın cinayete teşebbüs ve kasten yaralama suçlamalarıyla tutuklandığını belirtti ve “(Tutuklanırken) hiç direnmedi. Bu tamamen olmasa da bir sürprizdi” dedi.

Daniel Palmer

Yetkililer, Daniel Palmer’ın kardeşine bir pala veya ufak bir balta ile saldırdığını düşünüyor. WOWK TV’ye göre, Palmer kardeşler arasındaki husumet emniyet güçlerince daha önceden de biliniyordu. Soruşturma belgelerinde ise Daniel Palmer, geçmişte şiddet olaylarına bulaştığı için potansiyel şüpheliler arasında yer alıyordu.

Şerif Mellinger, iki yıldır devam eden soruşturma kapsamında bir sonuç alamadıklarını açıklamıştı.

Kaynak: NBC News

Derleyen: Alp Selim

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.