Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Jose Mourinho’nun hedefi şampiyonluk: Roma, Paulo Dybala’yı renklerine bağladı

İtalya Serie A ekiplerinden Roma, Juventus’tan ayrılan Arjantinli yıldız futbolcu Paulo Dybala’yı kadrosuna kattığını açıkladı.

Avrupa’da 2022-2023 sezonu yaz transfer dönemi tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’nun çalıştırdığı Roma, Juventus’tan ayrılan Arjantinli yıldız futbolcu Paulo Dybala’yı kadrosuna kattığını açıkladı. Başkent temsilcisi, bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödemedi. Dybala, Roma ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalayacak. 

Nemanja Matic ve Zeki Çelik transferleri ile adından söz ettiren Roma, Paulo Dybala’yı da transfer ederek şampiyonluk yarışında iddialı konuma geldi. İtalya basınında çıkan haberlere göre, Dybala’nın transferinde Jose Mourinho’nun kilit rol oynadığı belirtildi. 

Geçen sezon Juventus’ta 39 maça çıkan Paulo Dybala, 15 gol atıp, altı da asist yapmıştı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.