Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Galatasaray yeni golcüsünü buldu: Haris Seferovic imzayı attı

Galatasaray, Benfica’dan İsviçreli yıldız futbolcu Haris Seferovic’i kiralık olarak kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, Seferovic’in transferine ilişkin detayları da KAP’a bildirdi.

Sergio Oliveira ve Leo Dubois’yı kadrosuna katan Galatasaray, hücum hattında Mostafa Mohammed’den boşalan bölgeyi Haris Seferovic ile doldurdu. Sarı-kırmızılılar, Portekiz temsilcisi Benfica’nın İsviçreli yıldızını kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray’ın KAP’a yaptığı açıklamaya göre, Seferovic’in kiralama bedeli için Benfica’ya 1 milyon euro ödenecek. 30 yaşındaki yıldız futbolcuya bir yıllığına 2,3 milyon euro ödeyecek olan sarı-kırmızılılar, şarta bağlı satın alma opsiyonunun devreye girmesi halinde Portekiz kulübüne 2,5 milyon euro verecek.

“Galatasaray her zaman şampiyonluğa oynar”

Haris Seferovic, Galatasaray ile sözleşme imzalamasının ardından GS TV’ye konuştu. Çok mutlu ve gururlu olduğunu belirten golcü futbolcu, “Çok güzel bir şehirde, Galatasaray gibi çok büyük bir kulüpteyim. Galatasaray’ın ne kadar büyük kulüp olduğunu herkes biliyor. Çılgın bir taraftarı var. Galatasaray her zaman şampiyonluğa oynar. Elimden geleni yapacağım. Öncelikle ev bulduktan sonra adapte olacağım. Sonra da antrenmanlara ve maçlara odaklanacağım” dedi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.