Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI | Türkiye siyasetinde bugün: Ukrayna ve Rusya’nın katılacağı tahıl sevkiyatı anlaşması Dolmabahçe’de imzalanacak

  • Ukrayna ve Rusya taraflarının katılımıyla düzenlenecek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres’in de hazır bulunacağı tahıl sevkiyatı anlaşması imza töreni, Dolmabahçe Ofisi’nde saat 16:30’da yapılacak.
  • CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediyenin restorasyon çalışmalarını tamamladığı Yerebatan Sarnıcı’nın açılışına katılacak. Açılış saat 19:00’da başlayacak.
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Karadeniz turu bugün sona eriyor. Giresun ve Ordu’da esnaf ziyaretlerinde bulunan Akşener bugün Samsun’da.

Gün boyu yaşanacak gelişmeleri canlı anlatım sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.