Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

2022 UEFA Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final heyecanı devam ediyor: İsveç, Belçika’yı son dakikada yıktı

Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final heyecanı, dün (22 Temmuz) oynanan İsveç-Belçika karşılaşması ile devam etti. İsveç, Linda Sembrant’ın son dakikada attığı gol ile yarı finale yükselmeyi başardı.

Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası’nda heyecan devam ediyor. 1984’ten bu yana düzenlenen turnuvanın 13’üncüsüne İngiltere ev sahipliği yapıyor. Turnuvada çeyrek final heyecanı, dün (22 Temmuz) oynanan İsveç-Belçika karşılaşması ile devam etti.

İsveç ile Belçika, Leigh Sports Village Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Peter Gerhardsson’un çalıştırdığı İsveç, büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada Belçika’yı Linda Sembrant’ın 90+2. dakikada attığı gol ile 1-0 mağlup ederek yarı finale yükselmeyi başardı. 

Linda Sembrant’ın İsveç’i yarı finale taşıyan golü:

İsveç-Belçika karşılaşmasında maçın oyuncusu, Belçika’dan Nicky Evrard seçildi. Evrard’ın maç içinde yaptığı harika kurtarışlar:

Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final heyecanı, bugün (23 Temmuz) oynanacak Fransa-Hollanda karşılaşması ile sona erecek. 

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.