Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

202 imzacı altılı masadan Demirtaş’ın açıklamalarına destek istedi

Akademisyen, sanatçı ve gazetecilerin de aralarında olduğu 202 yurttaş, altılı masa liderlerini Selahattin Demirtaş’ın, “Kürt sorunu” ve çözümüne ilişkin görüşlerini desteklemeye çağırdı.

Yapılan çağrıda, “HDP’nin önceki eş genel başkanlarından Selahattin Demirtaş’ın, son iki söyleşisinde vurgu yaptığı, Kürt sorunu ve çözümüne ilişkin, ‘siyasetten ‘şiddeti dışlama’ ve bu amaçla silah kullanan tüm yapılara ‘silahı bırakma’ çağrılarını da içeren görüş ve önerilerini son derece önemli, değerli ve içtenlikli buluyoruz” denildi. 202 yurttaşın imza attığı çağrıda, sorunların hukuk ve demokrasi içinde çözümü ile toplumun bütün farklılıklarıyla ‘barış içinde birlikte’ yaşamasının hedeflendiği söylenerek “Altılı masa liderleri başta olmak üzere, tüm siyasi partileri, tarafları ve herkesi, bu yoldaki barışçı ve birleştirici açıklama ve girişimcileri desteklemeye çağırıyoruz” sözleriyle destek istendi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.