Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ozan Kabak, kariyerinde yeni bir sayfa açtı: Milli futbolcu resmen Hoffenheim’da

22 yaşındaki milli futbolcu Ozan Kabak, Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’a transfer oldu. 

Stuttgart ve Schalke 04’te gösterdiği başarılı performansların ardından kariyerinde büyük düşüş yaşayan Ozan Kabak, Liverpool ve Norwich City formalarını giydiği İngiltere’de hayal kırıklığı yaratmıştı. Galatasaray altyapısından yetişerek adını duyuran Ozan Kabak, kariyerinde yeni bir sayfa açtı. 22 yaşındaki milli futbolcu, Premier Lig’deki başarısız dönemini unutturabilmek için yeniden Bundesliga’nın yolunu tuttu. Ozan Kabak, Almanya’nın önemli kulüplerinden Hoffenheim’a transfer oldu. 2026 yılına kadar sözleşme imzalayan Ozan Kabak, Hoffenheim’da 5 numaralı formayı terletecek. Hoffenheim, bu transfer için Schalke 04’e 7 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Ozan Kabak’ın Hoffenheim’a transfer olmasıyla birlikte Galatasaray, 350 bin euro yetiştirme bedeli alacak.

https://twitter.com/tsghoffenheim/status/1550775226958594050?s=20&t=_0lVRU4oPWuQBsOYl6B2ZA

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler