Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Beşiktaş’ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz yeni sezonda Rangers forması giyecek

İskoçya’nın Rangers kulübü, Beşiktaş’ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz’ı kadrosuna kattığını açıkladı. 

Rıdvan Yılmaz, Rangers’ta

Beşiktaş altyapısında yetişen Rıdvan Yılmaz, kariyerine İskoçya’da devam edecek. Siyah-beyazlı kulüp, Avrupa futbolunun köklü takımlarından Rangers’ın 21 yaşındaki milli solbek Rıdvan Yılmaz’ı resmen kadrosuna kattığını açıkladı. 

Beşiktaş’tan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, oyuncunun transferi için İskoçya temsilcisinin Beşiktaş’a 4 milyon euro garanti ücret, 2 milyon 250 bin euro şarta bağlı bedel ve oyuncunun sonraki transferinde Rangers’ın elde edeceği net transfer gelirinin yüzde 20’sini vereceği kaydedildi. 

Beşiktaş’ın Rıdvan Yılmaz için yaptığı paylaşım:

Rıdvan Yılmaz, Beşiktaş’a vedasında gözyaşlarına hakim olamadı:

Rangers ile beş yıllık sözleşmeye imza atan Rıdvan Yılmaz, yeni kulübü hakkında “Rangers büyüklüğünde bir kulübe katılmaktan çok mutluyum ve yeni takım arkadaşlarımla tanışmayı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. Rangers taraftarları hakkında çok şey duydum ve onların önünde sahaya çıkmayı iple çekiyorum” dedi.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.