Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçında sarı-lacivertli taraftarlar, Vladimir Putin lehine tezahürat yaptı – Lucescu: “Böylesini beklemezdim, yazık!”

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçında üzücü anlar yaşandı. Dün (27 Temmuz) akşam Fenerbahçe’nin Dinamo Kiev’i ağırladığı müsabakanın 57. dakikasında konuk ekip adına filelerimizi sarsan Vitaliy Buyalskyi’nin gol sevinci esnasında, sarı-lacivertli taraftarlar “Vladimir Putin” lehine tezahürat yaptı.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Dinamo Kiev’e yenilerek turnuvaya veda etti. Sarı-lacivertliler, normal süresi 1-1 biten mücadelenin uzatma dakikalarında yediği golle Ukrayna temsilcisine 2-1 yenilerek sahadan mağlup ayrıldı.

Yenilen golden sonra “Putin” tezahüratı yapıldı

Uzatmalarda Kiev’i 2-1 öne geçiren golün ardından Fenerbahçe taraftarları “Vladimir Putin” tezahüratı yaptı. Bir zamanlar Türkiye’de Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Futbol Takımı’nı da çalıştıran Dinamo Kiev’in teknik direktörü Mircea Lucescu maçtan sonra “Böylesi tezahüratlar beklemezdim, yazık!” dedi. Tecrübeli teknik adam maç sonu basın toplantısına da çıkmayarak stadı terk etti.

Müsabakanın 57. dakikasında yapılan “Vladimir Putin” tezahüratı:

FIFA kokartlı eski hakem ve TV yorumcusu Ahmet Çakar, maçtan sonra sosyal medya hesabından UEFA’nın çok ağır bir yaptırım uygulayacağına dair bilgi paylaştı:

UEFA’nın hazırlayacağı raporun ardından, sarı-lacivertli kulübün tezahürat ile ilgili en kısa zamanda açıklama yapması bekleniyor. Fenerbahçe Spor Kulübü’nden henüz bir açıklama yayınlanmadı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.