Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (29 Temmuz 2022): Muhalefetin adayını CHP mi, altılı masa mı belirleyecek? | Kılıçdaroğlu’nun adaylığı

Bu hafta siyasete Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu damga vurdu. 

İzmir’in Aliağa ilçesinde bulunan Horozgediği Köyü’nde olağandışı sayıda kanser vakaları görülüyor. Medyascope İzmir muhabiri Aytuğ Özçolak köylülerle görüştü, Halk Sağlığı Uzmanı Onur Hamzaoğlu, Asbest Söküm Uzmanları Derneği Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari ve Ege İşçi Birliği Sözcüsü Sonay Tezcan ile köyde neler yaşandığını konuştu.

Usta şarkıcı ve söz yazarı İlhan İrem, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İlhan İrem’in naaşı yarın saat 09.00’da Maslak Acıbadem Hastanesi’nden alınarak 12.00 de AKM’de düzenlenecek törene getirilecek. İrem, Bebek Camii’nde düzenlenecek törenin ardından Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, siyasetbilimci Doç. Dr. Seda Demiralp ile Kılıçdaroğlu’nun adaylığı tartışmalarını konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.