Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cumartesi Anneleri 906. haftalarında Süleyman Cihan için adalet istedi: “Süleyman Cihan’ın korunan failleri yargılanana kadar bu dava kapanmayacak”

Cumartesi Anneleri, Galatasaray Meydanı’nın yasaklanmasının 207. haftasında sosyal medyadan açıklama yaptı. Cumartesi Anneleri 906. haftada Süleyman Cihan için adalet istedi. Açıklamayı Frankfurt Türk Film Festivali’nde aldığı “Yaşam Boyu Onur Ödülü”nü Cumartesi Anneleri’ne adayan Nur Sürer okudu. Açıklamada Süleyman Cihan’ın katledildiği süreçte emniyet müdürü olan Mehmet Ağar işaret edildi ve “Devlet adına bu operasyonları yapan ta kendisidir. Ağar adına açıklama yapanlar da ancak bir katile ortak olabilirler. Gözaltında kaybedilişinin 41. yılında bir kez daha Süleyman Cihan’ın korunan failleri yargılanana kadar, adalet sağlanana kadar bu dava kapanmayacak’ diyoruz” denildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.