Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (6 Ağustos 2022): Erdoğan-Putin görüşmesi, ODTÜ’de mezuniyet töreni

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’nün her yıl Devrim Stadyumu’nda yapılan mezuniyet törenini “güvenlik” gerekçesiyle iptal etmesi kararına karşı öğrenciler, 6 Ağustos’ta Devrim Stadyumu’nda tören yapacaklarını duyurmuştu. ODTÜ Rektörlüğü, törene bir gün kala, öğrencilere “Birinci derece aile yakınları dışında ziyaretçilere kısıtlama getirildi” maili attı. ODTÜ’deki mezuniyet törenini muhabirimiz Özgecan Özgenç aktardı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün Rusya’nın Soçi kentinde görüştü. İki lider, 22 Temmuz’da İstanbul’da imzalanan tahıl koridoru anlaşması ve Suriye’ye yönelik olası askeri operasyon hakkında konuştu. Zirvenin ardından ortak bildiri yayımlandı. Peki, görüşmede neler oldu? Masadan ne sonuç çıktı? Bahadır Kaynak yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.