Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: “ODTÜ mezuniyetini sonunda kutladı, Boğaziçi’ne mesaj verdi”

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport’ta yayımlanan yazısında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) dün (6 Ağustos) Devrim Stadyumu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenini ele aldı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesinde (ODTÜ) Rektörlük tarafından güvenlik gerekçesiyle engellenen toplu mezuniyet töreni bir hafta gecikmeyle, 6 Ağustos’ta Ankara’daki ODTÜ merkez yerleşkesindeki Devrim Stadyumu’nda yoğun katılımla yapıldı. Tören ODTÜ öğrencileri tarafından, Mezunlar Derneği, Öğretim Üyeleri Derneği, çalışanların Eğitim-Sen sendikası ve öğrenci ailelerinin desteğiyle düzenlendi. Daha önce Rektörlüğün mezun öğrencilerin açtıkları pankartlardaki eleştiri ve hiciv nedeniyle olduğunu reddedip güvenlik gerekçesi ima ettiği Devrim Stadyumunda sorunsuz tamamlandı.

Murat Yetkin’in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.