Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İddia: Büyük bir siyasi parti genel başkanının eşi hakkında 5 milyon dolarlık yolsuzluk soruşturması

Gazeteci Dinçer Gökçe, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Gökçe, büyük bir siyasi partinin genel başkanının eşi hakkında kritik bir soruşturma yürütüldüğünü iddia etti.

Gazeteci Dinçer Gökçe, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bir siyasi partinin genel başkanının eşi hakkında kritik bir soruşturma yürütüldüğünü ve bu kişinin bir otel zincirinin, belediye ile olan bir sorununun çözümü için 5 milyon dolar almakla suçlandığını iddia etti.

Gökçe’nin açıklamasının tamamı şöyle:

“Büyük bir siyasi partinin genel başkanının eşi hakkında kritik bir soruşturma yürütülüyor. Bu kişi, (ismi belli) bir otel zincirinin belediye ile olan sorununun ‘çözümünde’ 5 milyon dolar almakla suçlanıyor. Olası bir operasyonda bu kişinin de gözaltına alınması gündemi altüst eder.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.