Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Oyuncu Ezra Miller, bir eve girip içki çalmakla suçlanıyor

Amerikalı aktör Ezra Miller, Vermont eyaletinde bir eve girip içki çalmakla suçlanıyor. Daha önce de adı pek çok olaya karışan Miller hakkında başka suçlamalardan iki dava devam ediyor.

Polis raporuna göre, 1 Mayıs 2022 tarihinde Vermont eyaletinin Stamford kentinde güvenlik güçlerine bir hırsızlık ihbarında bulunuldu. Polis, kamera görüntülerinden şüphelinin aktör Ezra Miller olduğunu tespit etti. 

Vermont Eyalet Polisi’nin verdiği bilgilere göre, Miller’ın eve girdiği sırada içeride kimse bulunmuyordu. 

Polisin açıklamasında “Video görüntüleri ile tanık ifadelerini de içeren bir soruşturmanın neticesinde Ezra M. Miller’a boş bir hanede hırsızlık yaptığı suçlamasını yöneltmek için yeterli kanıta ulaşılmıştır” denildi.

“Justice League” filminde de oynayan aktörün suçlamalara yanıt vermek için 26 Eylül’de mahkemede bulunması istendi. 

Miller’ın ilk olayı değil

“Fantastik Canavarlar” serisi de dahil olmak üzere pek çok filmde başrolleri üstlenen Miller hakkında Hawaii’de fiziksel saldırıya karıştığı ve birden fazla kadını taciz ettiği gerekçesiyle açılmış iki farklı dava daha sürüyor. 

29 yaşındaki aktör, Hawaii’de 26 yaşındaki bir kadının kafasına sandalye fırlattığı ve alnını yaraladığı gerekçesiyle Hawaii polisi tarafından geçen nisan ayında gözaltına alınmıştı.

Miller, bundan yalnızca iki hafta önce ise yine Hawaii’de bir karaoke barda uygunsuz davranış sergilediği gerekçesiyle “taciz” ve “ahlaka aykırı davranışta bulunmak” ile suçlanmıştı. 

“Saksı Olmanın Faydaları”, “Aşk Kazası” ve “Fantastik Canavarlar” serisindeki rolleriyle tanınan Miller, önümüzdeki yıl vizyona girmesi planlanan DC filmi “Flash”ta da başrolü üstleniyor.  

Kaynak: BBC

Derleyen: Alp Selim

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.