Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ajax’ın yıldız futbolcusu Dusan Tadic evine girerken saldırıya uğradı

Hollanda takımlarından Ajax’ın yıldız futbolcusu Dusan Tadic, evine gireceği sırada kendisine saldıran iki kişiden kaçarak kurtuldu.

Hollanda Ligi takımlarından Ajax’ın yıldız futbolcusu Dusan Tadic’in iki hafta önce evine gireceği sırada saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Dutch News’te çıkan habere göre söz konusu olay, 28 Temmuz’da gece yarısı meydana geldi. Sırp futbolcu, Amsterdam’daki evine geldiği sırada aracını park ederken sokağında iki kişinin kendisine izlediğini fark etti. Durumdan şüphelenerek evine doğru koşan Tadic, kapıdan giremeden kasklı ve siyah giyimli iki kişinin saldırısına uğradı.

Sırbistan’da yayın yapan Espreso’ya göre, saldırganlardan birini etkisiz hale getiren Tadic, daha sonra yakındaki bir restorana kaçmayı başardı. Saldırganlar ise bir araca binip olay yerinden uzaklaştı. 33 yaşındaki futbolcunun herhangi bir yara almadığı belirtildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.  

2018 yılından bu yana Ajax formasını terleten Dusan Tadic, Hollanda ekibiyle bugüne kadar 196 resmi maçta sahaya çıktı. Sırp yıldız, bu karşılaşmalarda toplam 92 gol atarken, 88 de asist yaptı.

Kaynak: Espreso, Dutch News

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.