Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Temsilcilerimiz Avrupa arenasında: Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Konyaspor, play-off aşamasına yükselmek için sahada

Temsilcilerimiz bugün (11 Ağustos) Avrupa arenasında boy gösterecek. 3-0’ın rövanşında Fenerbahçe, Çekya temsilcisi Slovacko deplasmanına konuk olacak. Öte yandan Konyaspor, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Lihtenştayn temsilcisi Vaduz’u konuk edecek. İlk karşılaşma, 1-1 eşitlikle sona ermişti. Medipol Başakşehir ise 3. Tur ilk maçında 3-1 mağlup ettiği İzlanda ekibi Breidablik’i sahasında ağırlayacak.

Fenerbahçe, Çekya deplasmanında

Temsilcilerimiz bugün (11 Ağustos) Avrupa arenasında boy gösterecek. Jorge Jesus yönetiminde lige kötü bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, Slovacko deplasmanından turla dönmenin hesaplarını yapacak. 3-0 kazandığı maçın rövanşında Fenerbahçe, Miroslava Valenty Stadyumu’nda Slovacko ile kozlarını paylaşacak. TSİ 20.00’de başlayacak karşılaşmayı, Karadağ Futbol Federasyonu’ndan hakem Nikola Dabanovic yönetecek.

İstanbul’da oynanan ilk maçta Slovacko’yu Emre Mor ve Lincoln’ün (2) golleriyle 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, rövanş maçını da kazanarak play-off aşamasına yükselmek istiyor. Temsilcimiz rakibini elemesi durumunda play off karşılaşmasında Austria Wien ile karşılaşacak.

Fenerbahçe’de, sakatlıkları süren ve Avrupa listesinde yer almayan İrfan Can Kahveci, Joao Pedro ve Serdar Aziz’in yanı sıra, Mert Hakan Yandaş ile sakatlığı devam eden Nazım Sangare, UEFA’ya bildirilen kadroda yer almadıkları için sahaya çıkmayacak. Yeni transfer Tiago Çukur ile Steven Caulker, Max Meyer ve Mbwana Samatta da listeye eklenmedikleri için kadroda bulunmuyor. Dimitris Pelkas ile Marcel Tisserand ise teknik heyetin kararı doğrultusunda Çekya’ya götürülmeyen isimler arasında. 

İlk karşılaşmanın özet görüntüleri:

Medipol Başakşehir’in rakibi Breidablik

Medipol Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. Tur ilk maçında 3-1 mağlup ettiği İzlanda ekibi Breidablik’i sahasında ağırlayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak mücadeleyi, Macaristan Futbol Federasyonu’ndan hakem Tomas Bognar yönetecek. 

Temsilcimiz, her türlü galibiyet, beraberlik veya tek farklı yenilgide turu geçen taraf olacak. Medipol Başakşehir, rakibini elemesi durumunda play-off turunda Lillestrom (Norveç)- Royal Antwerp (Belçika) eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. 

İlk karşılaşmanın özet görüntüleri:

Konyaspor, Vaduz engelini aşmanın peşinde

Arabam.com Konyaspor, İzlanda deplasmanında 1-1 berabere kaldığı Vaduz ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Vaduz’u sahasında konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Guillermo Cuadro Fernandez yönetecek.

Konyaspor, 3. eleme turunda Vaduz’u geçmesi halinde, play-off aşamasında Neftçi (Azerbaycan)-Rapid Wien (Avusturya) eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. 

İlk karşılaşmanın özet görüntüleri:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.