Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Akşener’in makam odasındaki Atatürk portresi değiştirildi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in makam odasındaki kırmızı-yeşil şeritli İstiklal Madalyası takılı Atatürk portresi değiştirildi ve yerine Atatürk’ün yakasının açık olduğu beyaz gömlekli, mavi ceketli, kravatsız, daha sivil görünümlü bir portresi asıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in makam odasındaki masasının arkasında bulunan Atatürk portresi farklı bir Atatürk portresi ile değiştirildi. Basına servis edilen fotoğraflara göre, İstiklal Madalyası takılı Atatürk portresi en son Akşener’in Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’i, İYİ Parti Genel Merkezi’ndeki makamında kabul ettiği 22 Haziran 2022’de duvardaydı.

Akşener’in Kurban Bayramı dolayısıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında kabul ettiği 5 Temmuz 2022 tarihinde ise Akşener’in makam odasında, masanın arkasındaki duvarda beyaz gömlekli yakası açık, mavi ceket giymiş, kravatsız, daha sivil görünen bir Atatürk portresinin asıldığı görüldü.

Atatürk’ün yeni portresinin asılı olduğu makam odasının fotoğrafı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun bugün Akşener’i ziyaretinden sonra İYİ Parti’den basına servis edilen fotoğrafta da yer aldı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.