Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cumartesi Anneleri 907. haftalarında Erdoğan Şakar için adalet istedi: “Failler cezalandırılana kadar sormaya devam edeceğiz, Erdoğan Şakar nerede?”

Cumartesi Anneleri, Galatasaray Meydanı’nın yasaklanmasının 208. haftasında sosyal medyadan açıklama yaptı. Erdoğan Şakar için adalet istenen 907. haftanın açıklamasında “Akıbeti açıklanana, failleri yargılanıp, cezalandırılana kadar sormaya devam edeceğiz. Erdoğan Şakar nerede?” denildi. Cumartesi Anneleri, 13. Büyükelçiler Konferansı’ndaki konuşmasında “Adalet yok’ diye bağıranların gündeme getirdikleri dava sayısını ‘Say’ dediğinizde beşten fazlasını sayan çıkmıyor” diyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a da “İnkâr geleneğinin devamcısı Adalet Bakanı’na karşı gerçeği haykırıyoruz. Türkiye’de insanlığa karşı suç işlenmesi halinde hukuki ve fiili önlemlerle fail ve sorumlu konumunda olanlar dokunulmazlık kazanarak yargılanmaktan kurtuluyor. Suç, zamanaşımına uğratılıyor ve bir daha asla soruşturulmuyor” yanıtını verdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.