Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (15 Ağustos 2022): İstanbul’da sağanak yağış | 21. yılında AKP | Muhafazakâr seçmen ve Kılıçdaroğlu

Editör: Gamze Elvan

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara’nın da aralarında bulunduğu 17 il için kuvvetli yağış uyarısında bulunmuştu. Sabah saatlerinde İstanbul’da başlayan kuvvetli yağış nedeniyle Beykoz’da istinat duvarı çöktü. Olayda bir kişinin göçük altında olduğu belirtildi. Aniden bastıran sağanak yağış Eminönü Kapalıçarşı ve Mısır Çarşısı’nda su baskınlarına sebep oldu. Birçok dükkan sular içinde kaldı. Muhabirimiz Ali Macit, son durumu aktardı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), 21. yaşını kutluyor. Gazeteci Fehmi Koru, AKP’nin 21. yılını, muhafazakâr seçmenin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verip vermeyeceğini değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.