Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Avustralya’da aldatılan kadın, yerel gazeteye tam sayfa ilan verdi

Avustralya’da bir kadın, kendisini aldatan eşi için Mackay and Whitsunday Life isimli yerel gazeteye tam sayfa ilan verdi. Jenny isimli kadın, eşi Steve’i kötü biri olarak nitelendirdi ve söz konusu ilanı da eşi Steve’in kredi kartıyla ödediğini yazdı.

Avustralya’da Jenny isimli bir kadın, kendisini aldatan eşi Steve için yerel bir gazeteye tam sayfa ilan verdi. Mackay and Whitsunday Life’da tam sayfa yayımlanan ilanda şu ifadeler yer aldı:

“Sevgili Steve, umarım o kadınla mutlusundur.

Şimdi bütün kasaba senin ne kadar pislik biri olduğunu bilecek.

Jenny’den.

Not: Bu ilanı senin kredi kartını kullanarak verdim.”

İlan, gazetenin dördüncü sayfasında yayımlandı ve gazetenin 50 bin okuyucuya ulaştığı belirtildi. Öte yandan ilanın görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Kimi kullanıcılar Jenny’ye hak verirken kimileri ise özel hayatın gizliliğini gerekçe göstererek ilanı doğru bulmadı.

İşte ilana gelen bazı tepkiler:

https://twitter.com/D_Melissa2/status/1558061277981061127?s=20&t=BxDrtgqMT4wznSYya4a2iQ

Gazetenin editörleri ise çok sayıda eleştiri mesajı aldıklarını belirtti ve şu açıklamayı yaptı:

“Steve’in kim olduğunu bilmiyoruz ancak görünüşe göre çok kötü biri. Jenny hakkında herhangi bir detay açıklamayacağız. Söz konusu kredi kartından da ödeme almadık.”

Kaynak: Euronews

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.