Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Trabzonspor’da hedef UEFA Şampiyonlar Ligi: Bordo-mavililer, Kopenhag deplasmanında

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde play-off heyecanı başlıyor. Temsilcimiz Trabzonspor, Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaşacak. Türkiye saatiyle saat 22.00’de Parken Stadı’nda oynanacak karşılaşma, dijital yayın platformu EXXEN üzerinden canlı yayınlanacak. 

Trabzonspor’un rakibi Kopenhag

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde play-off heyecanı başlıyor. Temsilcimiz Trabzonspor, Devler Ligi sahnesinde gruplara kalabilmek için Kopenhag karşısında ter dökecek. 

Bordo-mavililer, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile kozlarını paylaşacak. Parken Stadyumu’nda Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak karşılaşma, dijital yayın platformu EXXEN üzerinden canlı yayınlanacak. Trabzonspor, 24 Ağustos’ta sahasında oynayacağı maç öncesinde avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.  

Trabzonspor’da yeni transferler Enis Bardhi ve Marc Bartra, Kopenhag maçında Abdullah Avcı’nın şans vermesi halinde forma giyebilecek. Bordo-mavililerde Marek Hamsik, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan ve Edin Visca sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada mücadele edemeyecek. Öte yandan Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde üçüncü kez Avrupa kupalarında boy gösterecek. Avcı’nın Trabzonspor’u, Avrupa arenasında Roma ile oynadığı iki karşılaşmayı da kaybetmişti. 

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.