Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İslami Dayanışma Oyunları konserinde eline mikrofonu alan genç kalabalığa seslendi: “Konya uyan artık, AK Parti’ye oy verme”

Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamındaki İz Bırakan Ezgiler konserinde sahneye çıkarak eline mikrofon alan bir genç, “Konya uyan artık, AK Parti’ye oy verme” diye bağırdı.

Konya’daki 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından dün akşam (16 Ağustos) düzenlenen “İz Bırakan Ezgiler” konserinde bir genç sahneye çıkarak mikrofonu eline aldı.

Sahnede şarkı söyleyen Taner Yüncüoğlu’nun elinden mikrofonu kapan M.O , kalabalığa, “Konya uyan artık, AK Parti’ye oy verme” diyerek seslendi.

Polis tarafından gözaltına alınan M.O. daha sonra serbest bırakıldı.

Olayın yaşandığı konseri Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu da Twitter hesabından paylaştı.

Söz konusu olay bu videoda 1:19:02’de yaşanıyor.

Medyascope muhabirleri 14 Aralık’ta Cumhur İttifakı’nın kalelerinden Konya’da vatandaşlarla konuşarak muhtemel bir seçimdeki oy tercihlerini sormuştu. Medyascope’a konuşan yurttaşların bir kısmı daha önce hep AKP’ye oy attıklarını ancak oy tercihlerinin bir sonraki seçimlerde değişebileceğini söylemişlerdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.