Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (17 Ağustos 2022) | Fehim Taştekin: “Türkiye’nin bir yandan askeri sevkiyatlarını sürdürürken diğer yandan Şam ile diyalog kurmaya çalışması çelişkili”

SANA’da çıkan haberde Türkiye’nin askeri noktalara düzenlediği hava saldırısında üç Suriyeli askerin öldüğü, altısının da yaralandığı iddia edildi. Fehim Taştekin ile bu hava saldırısının anlamını ve Türkiye’nin neden politika değişikliğine gittiğini konuştuk.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu yıl 59’uncusu düzenlenen Hacı Bektaş-ı Veli’yi anma etkinliklerine katıldı. Ankara temsilcimiz Hıdır Göktaş, etkinlikte yaşananları aktardı.

Kılıçdaroğlu bugün Yalova’daydı. Kılıçdaroğlu’nun bugünkü programını muhabirlerimiz Ali Macit ve Ali Deniz Çakır anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.