Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Netflix, eşcinsel karakterlerden oluşan “Q Force” isimli animasyon dizisini iptal etti

Bir grup eşcinsel ajanın kişisel ve profesyonel maceralarını konu edinen ve yapımcılığını “Brooklyn Nine-Nine” dizisiyle tanınan Gabe Liedman’ın üstlendiği animasyon dizisi “Q Force”, Netflix tarafından iptal edildi.

Dijital yayın platformu Netflix, eşcinsel karakterlerden oluşan “Q Force” isimli animasyon dizisini iptal etti. Dizinin ilk sezonu Eylül 2021’de yayınlanmış ve 10 bölüm sürmüştü. Dizi, queer topluluğunun temsiliyeti açısından umut verici olarak nitelendirilmişti.

Sean Hayes, Wanda Sykes, Patti Harrison, popüler “Las Culturistas” podcast’inden Matt Rogers, oyuncular David Harbour, Gary Cole ve aktris Laurie Metcalf gibi komedi dünyasının önde gelen isimleri dizinin ana seslendirme kadrosunda yer alıyordu. Dizinin iptal edilmesi ihtimalini ilk kez dile getiren Matt Rogers olmuştu. Rogers katıldığı bir televizyon yayınında, “Diziyi seven insanlar gerçekten sevdi. İyi haber şu ki dizi her zaman Netflix’te olacak. İkinci bir sezonu olmadı ama orada ve hep olacak” demişti.

Kaynak: Variety

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.