Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı, Akropolis Turnuvası’nda parkeye çıkıyor

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2023 Dünya Kupası Elemeleri ve 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası karşılaşmaları öncesinde son hazırlık maçlarına Yunanistan’daki Akropolis Turnuvası’nda çıkacak. 

Yunanistan’da düzenlenen Akropolis Turnuvası’nda bugün (17 Ağustos) saat 18.00’de Gürcistan ile karşı karşıya gelecek Ay-Yıldızlılar, yarın Polonya, cuma günü de Yunanistan karşılaşmasının ardından hazırlık dönemini tamamlayacak. 

12 Dev Adam, geçen hafta İstanbul’da oynanan hazırlık maçları kapsamında Ukrayna, Slovenya ve Polonya ile mücadele etmişti. Milli takımımız, Polonya ve Ukrayna’yı mağlup ederken Slovenya’ya ise uzatmalar sonucunda mağlup olmuştu.

Hazırlık maçlarının sona ermesinin ardından 12 Dev Adam, 2023 Dünya Kupası Elemeleri’nde 25 Ağustos Perşembe günü Letonya deplasmanına çıkacak. Ardından 28 Ağustos Pazar günü Sırbistan’ı konuk edecek olan milli takım, 1 Eylül’de başlayacak 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası karşılaşmaları için Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e gidecek.

Akropolis Turnıvası’ndaki maç programı:

12 Dev Adam’ın Tiflis’te çıkacağı 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası karşılaşmalarının programı ise şöyle:

1 Eylül saat 17:15 Türkiye – Karadağ

3 Eylül saat 17:15 Bulgaristan – Türkiye

4 Eylül saat 20:00 Türkiye – Gürcistan

6 Eylül saat 14:30 Belçika – Türkiye

7 Eylül saat 14:30 Türkiye – İspanya 

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.