Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı, Akropolis Turnuvası’nda parkeye çıkıyor

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2023 Dünya Kupası Elemeleri ve 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası karşılaşmaları öncesinde son hazırlık maçlarına Yunanistan’daki Akropolis Turnuvası’nda çıkacak. 

Yunanistan’da düzenlenen Akropolis Turnuvası’nda bugün (17 Ağustos) saat 18.00’de Gürcistan ile karşı karşıya gelecek Ay-Yıldızlılar, yarın Polonya, cuma günü de Yunanistan karşılaşmasının ardından hazırlık dönemini tamamlayacak. 

12 Dev Adam, geçen hafta İstanbul’da oynanan hazırlık maçları kapsamında Ukrayna, Slovenya ve Polonya ile mücadele etmişti. Milli takımımız, Polonya ve Ukrayna’yı mağlup ederken Slovenya’ya ise uzatmalar sonucunda mağlup olmuştu.

Hazırlık maçlarının sona ermesinin ardından 12 Dev Adam, 2023 Dünya Kupası Elemeleri’nde 25 Ağustos Perşembe günü Letonya deplasmanına çıkacak. Ardından 28 Ağustos Pazar günü Sırbistan’ı konuk edecek olan milli takım, 1 Eylül’de başlayacak 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası karşılaşmaları için Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e gidecek.

Akropolis Turnıvası’ndaki maç programı:

12 Dev Adam’ın Tiflis’te çıkacağı 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası karşılaşmalarının programı ise şöyle:

1 Eylül saat 17:15 Türkiye – Karadağ

3 Eylül saat 17:15 Bulgaristan – Türkiye

4 Eylül saat 20:00 Türkiye – Gürcistan

6 Eylül saat 14:30 Belçika – Türkiye

7 Eylül saat 14:30 Türkiye – İspanya 

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.