Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ryan Giggs, eski kız arkadaşını aldattığını kabul etti – Eski Galli futbolcu taciz ve istismar suçlamalarını reddetti

Eski kız arkadaşı ve kardeşine karşı saldırıdan yargılanan Manchester United efsanesi Ryan Giggs, sadakatsizliğini kabul etti ancak istismar ve saldırı suçlarını reddetti. 

Eski kız arkadaşı Kate Greville ile kardeşine taciz ve saldırı suçlarından yargılanan Ryan Giggs, kız arkadaşını aldattığını kabul etti. Manchester United efsanesi, istismar ve saldırı suçlarını ise reddetti. 

Eski Galli milli futbolcu ve eski Galler Milli Takımı Teknik Direktörü Ryan Giggs, Kate Greville’e saldırmak ve fiziksel zarar vermekle suçlanıyor. Giggs’in ayrıca, Kasım 2020’de Manchester’daki evinde meydana gelen bir olay sırasında Greville’in kız kardeşine saldırdığı iddia ediliyor.  

Duruşmada ifade veren efsanevi futbolcu, Greville’e kasıtlı olarak kafa attığı, kız kardeşine de dirseğiyle vurduğu iddialarını reddetti. Yalnızca kavga esnasında başının kız arkadaşına çarptığını belirten Giggs, yüz mü yoksa kafa mı olduğundan emin olmadığını ama kasıtlı bir hareket olmadığından emin olduğunu söyledi.  

48 yaşındaki futbol adamı, Greville ve diğer kız arkadaşlarına karşı sadakatsizliği konusunda ise “bir kereden de fazla aldattığı ve sadık bir eş olmadığı” yönünde beyanda bulundu.

Savcılık ise Giggs’i “eski kız arkadaşına karşı zorlayıcı davranışlarda bulunan biri” olarak niteledi. Associated Press’e göre Savcı Peter Wright, “Evde ya da kapalı kapılar ardında, kendi kişisel hayatlarında, sevdiğini iddia ettiği kadını hem fiziksel hem de psikolojik istismarını içeren bir ilişkileri vardı. Bu noktada Giggs’in karakterinin çok daha çirkin bir tarafı olduğunu söyleyebiliriz” dedi. 

Giggs, dava sürecinin, Galler’in Dünya Kupası hazırlıklarının önünde engel teşkil etmemesi için milli takım teknik direktörlüğünden istifa etmişti. 

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.