Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gana’da bir erkek uykusunda cinsel organını kesti

Gana’da bir erkek, uykusunda yanlışlıkla cinsel organını kesti. 47 yaşındaki Kofi Atta, ağustos ayının başında meydana gelen kazadan bu yana hastanede ve durumu ciddiyetini koruyor.

Gana’da çiftçilik ile uğraşan 47 yaşındaki Kofi Atta, uyurken yanlışlıkla cinsel organını kesti. Doktorların kendisini ameliyat etmesini bekleyen Atta, hastanede BBC’nin sorularını yanıtladı. Kendisine bol bol su ve ağrı kesici verildiğini belirten Atta, ameliyatı için gereken parayı ise toplayamadı. Atta, “Hastaneye kaldırılırken kullanılan arabanın parasını bile ödeyemedim. Ameliyat parasını nereden bulayım?” dedi.

Kaza nasıl oldu?

Öğle saatlerinde sandalyede uyuyakaldığını söyleyen Atta, rüyasında yemek yaptığını ve masanın üzerinde etleri doğradığını gördüğünü anlattı. Daha sonra rüyasını gerçek hayatta da canlandırdığını belirten Atta, “Nasıl oldu bilmiyorum. Bıçağı nasıl aldım, hatırlamıyorum” diye konuştu.

Daha sonra uyandığını ve birdenbire çığlık atmaya başladığını söyleyen Atta, komşularının eve geldiğini, kendisini kanlar içinde gördüklerini ve yardım etmeye çalıştıklarını anlattı.

Kaynak: BBC

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.