Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (22 Ağustos 2022): Altılı masadan ne çıktı? | Mansur Yavaş cumhurbaşkanı adayı olur mu? | Prof. Ahmet İnsel değerlendirdi

Editör: Egemen Gök

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’nin genel başkanları altıncı defa Ankara’da bir araya geldi. 12 Şubat’ta başlayan görüşmelerin ilk turu tamamlandı. Toplantıdan sonra yapılan açıklamada, altılı masanın ortak cumhurbaşkanı adayının, hem “Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. cumhurbaşkanı” hem de herkesin cumhurbaşkanı olacağı belirtildi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın aday olması çağrısını yineledi ve “Sayın Mansur Yavaş’ın arkasındaki destek nisandan bu yana daha da artmıştır” dedi.

Güne Bakış’ta Gamze Elvan’a konuk olan Prof. Dr. Ahmet İnsel, hem altılı masanın çıktısını hem de cumhurbaşkanı adaylığı tartışmalarını değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.