Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (23 Ağustos 2022): Kılıçdaroğlu Niğde’de | Beykoz-Tokatköy’de yıkım | Cumhurbaşkanı adayı tartışmaları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün Niğde’deydi. Kılıçdaroğlu, TBMM’nin tatile girmesinin ardından farklı illerde gerçekleştirilen grup toplantısını Niğde’de yaptı.

İstanbul’da, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım işlemlerinin devam ettiği Beykoz’un Tokatköy Mahallesi’nde sabah saatlerinde polis baskını yaşandı. Mahallelinin engelleme çabasına rağmen Tokatköy’de yıkım başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin genel başkanları pazar günü (21 Ağustos) Ankara’da altıncı kez bir araya geldi. 12 Şubat’ta başlayan görüşmelerin ilk turu böylece tamamlandı. Toplantıdan sonra yapılan açıklamada, altılı masanın ortak cumhurbaşkanı adayının, hem “Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı” hem de herkesin cumhurbaşkanı olacağı belirtildi.

Güne Bakış’ta Gamze Elvan’ın konukları Prof. Dr. Emre Erdoğan, Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş ve Medyascope muhabiri İbrahim Yayan’dı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.