Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Netflix “TERİM”in fragmanını yayınladı | Fatih Terim: “Ben ve benim gibi insanlarda hikaye bitmez ama hikayenin sonu da olmaz”

Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim’in merakla beklenen belgeselinin yayın tarihi belli oldu. Netflix, “TERİM” isimli belgeselin 15 Eylül Perşembe günü yayınlanacağını açıkladı. 

“TERİM”, izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor

Galatasaray ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim’in merakla beklenen belgeselinde geri sayıma geçildi. Netflix, “TERİM” isimli belgeselin 15 Eylül Perşembe günü yayınlanacağını açıkladı. Yapılan paylaşımda “Futbolcu, kaptan, hoca, baba, dede, imparator Fatih #TERİM 15 Eylül’de sadece Netflix’te” İfadelerine yer verildi. 

Fatih Terim’i bizzat kendisinin anlattığı dört bölümden oluşan belgesel, başarılı teknik direktörün 1996-2022 yılları arasındaki kariyerini ekranlara taşıyor. Belgeselde Fatih Terim’in bugüne kadar hiç bilinmeyen yönleri de izleyiciler ile buluşacak. “TERİM”in yönetmen koltuğunda Burak Aksoy otururken, belgeselin senaryosunu Altuğ Gültan kaleme aldı. 

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler