Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (24 Ağustos 2022): İYİ Parti’nin Ekonomide Kurtuluş Planı ve Türkiye ekonomisi

Editör: Egemen Gök 

İYİ Parti, 18 Ağustos’ta “Ekonomide Kurtuluş Planı”nı açıkladı. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, orta vadeli enflasyon hedefinin yüzde 5 olduğunu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Sermaye Piyasası Kurulu ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun bağımsızlıklarının güçlendirileceğini, Türkiye Varlık Fonu’nun ise lağvedileceğini söyledi ve detaylı bir rapor hazırladı. Bilge Yılmaz, Medyascope’un ekonomi programı Ağır Ekonomi’nin dünkü (23 Ağustos) özel yayınında, üç ekonomi profesörünün sorularını yanıtladı. İYİ Parti’nin hazırladığı Ekonomide Kurtuluş Planı, Türkiye ekonomisini kurtarır mı? Güne Bakış’ta Prof. Dr. Öner Günçavdı ve Prof. Dr. Haluk Levent değerlendirdi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.