Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (24 Ağustos 2022): Muhalefette adaylık tartışması & Erdoğan ekonomide ne mesaj veriyor?

Medyascope Gündem, hafta içi her sabah 10.00’da Medyascope’un YouTube kanalında canlı yayında. Türkiye ve dünyada siyasetin ve ekonominin gündemini, uzman yorumları ve sahadan bağlantılarla aktarıyoruz. Gelin her sabah YouTube kanalımızda buluşalım, Gündem’i hep birlikte konuşalım.

Altılı masanın ortak cumhurbaşkanı adayının kim olacağına ilişkin tartışmalar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kabine toplantısının ardından söylediği “Aynı gemideyiz, batarsa boğulacağız” sözlerinin yankıları sürüyor. Erdoğan ekonomide nasıl mesajlar veriyor? Altılı masa birlikte bir ekonomi planı hazırlayabilecek mi? Masada çatlak ihtimali var mı? Seçime doğru partiler nasıl stratejiler izliyor? Ankara Enstitüsü Araştırma Direktörü Osman Sert, Gündem’de yorumladı.

İstanbul-Beykoz’a bağlı Tokatköy Mahallesi’nde evler kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılıyor. Beykoz Belediyesi ekipleri boşaltılan binaları yıkmak için sabah saat 07:00 sularında polis eşliğinde mahalleye geldi. Düşük bir kira desteği önerilen vatandaşlar yıkıma tepkili. Medyascope muhabiri İbrahim Yayan, mahalleden bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Edirne, Tekirdağ, Yalova, Bilecik, İzmir, Manisa ve Kütahya’da, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Edirne’nin güneyi ile Tekirdağ’ın batısında çok kuvvetli yağış bekliyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) da yağış nedeniyle meydana gelebilecek sel, ani su baskını için uyardı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.