Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (26 Ağustos 2022): Gülşen neden tutuklandı? Burak Bilgehan Özpek yorumladı

Medyascope Gündem, hafta içi her sabah 10.00’da Medyascope’ta. Türkiye ve dünyada siyasetin ve ekonominin gündemini, uzman yorumları ve sahadan bağlantılarla aktarıyoruz. Gelin her sabah YouTube kanalımızda buluşalım, Gündem’i hep birlikte konuşalım.

Sanatçı Gülşen, dün (25 Ağustos) akşam saatlerinde sevk edildiği İstanbul 2. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tutuklandı. “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlamasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlatması üzerine gözaltına alınan Gülşen, sağlık kontrolünün ardından Bakırköy Cezaevi’ne sevk edildi. Burak Bilgehan Özpek, yaşananları Gündem’de yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.