Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (27 Ağustos 2022): Gülşen nasıl tutuklandı, sanat camiası ne tepki verdi? | Meral Akşener Beykoz’da Tokatköylülerle buluştu 

Dört ay önce konserinde imam hatipliler ile ilgili sarf ettiği sözleri nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen, perşembe günü (25 Ağustos) tutuklandı. Gazeteciler, sanatçılar ve siyasiler duruma tepki gösterdi. Haber Hafta Sonu’nda bu akşam müzik yazarı Murat Meriç sanat dünyasındaki tepkileri ve Türkiye’de müzik sektörünü değerlendirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’un Ataşehir, Kadıköy ve Beykoz ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Beykoz’da evleri kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılan Tokatköylüler, Akşener’in yanına gitti. Haber Hafta Sonu’nun bir diğer konuğu Medyascope muhabiri Ali Macit, esnaf ziyaretinde öne çıkan başlıkları ve İYİ Parti liderinin Tokatköylüler ile buluşmasını anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.