Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Jose Mourinho şampiyonluk için “tüm tuşlara bastı”: Andrea Belotti Roma’ya imza attı

İtalya Serie A ekiplerinden Roma, Torino’dan ayrılan yıldız santrfor Andrea Belotti’yi resmen kadrosuna kattığını açıkladı. 

Andrea Belotti, Roma’ya imza attı

Avrupa futbolunda 2022-2023 yaz transfer sezonu tüm hızıyla devam ediyor. İtalya Serie A’da yeniden şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Jose Mourino’nun çalıştırdığı Roma ise bu transfer döneminin en hareketli takımlarından biri oldu. Georginio Wijnaldum, Nemanja Matic, Zeki Çelik, Mile Svilar ve Paulo Dybala gibi isimleri kadrosuna katan başkent temsilcisi, santrfor bölgesini ise Andrea Belotti transferi ile güçlendirdi. Roma’dan yapılan açıklamada golcü futbolcu ile Haziran 2023’e kadar sözleşme imzalandığı ve anlaşmada iki yıllık opsiyonun bulunduğu belirtildi. Torino ile sözleşmesi biten İtalyan forvet, bonservis bedelsiz Roma ile sözleşme imzaladı. Belotti, yeni takımında 11 numaralı formayı terletecek. 

Yaz transfer döneminde adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Andrea Belotti, Roma’ya attığı imzanın ardından “Roma’nın hedefleri beni inanılmaz büyüledi. Kariyerimde gelişmeye devam etmek istiyorum. Taraftarlarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu. Roma Futbol Direktörü Tiago Pinto ise “Belotti’nin Roma’yı seçmedeki kararlılığı hepimizi etkiledi. Bu yeni maceraya başlayabildiğimiz için gerçekten mutluyuz” dedi.  

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.