Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Trabzon’da kazanan çıkmadı: Galatasaray’ın gol yollarındaki problemi sürüyor

Spor Toto Süper Lig’in dördüncü haftasında Trabzonspor ile Galatasaray 0-0 berabere kaldı. Her iki takım da puanını yediye yükseltti. 

Dev maçta gol sesi çıkmadı

Spor Toto Süper Lig’in dördüncü haftası, dev bir karşılaşmaya ev sahipliği yaptı. Geçen hafta Fraport TAV Antalyaspor karşısında beş gollü bir mağlubiyet alan Trabzonspor, gol yollarında bir türlü istediklerini yapamayan Galatasaray ile sahasında kozlarını paylaştı. 

Medical Park Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında oyun temposu oldukça düşük kaldı. Trabzonspor, müsabakanın ilk bölümünde Djaniny ve Trezeguet ile gol pozisyonlarına girerken, Galatasaray ise Dries Mertens ile gole çok yaklaştı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. 

Galatasaray, dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında daha etkili bir oyun ortaya koydu. Ancak sarı-kırmızılılar, Kerem Aktürkoğlu ve Bafetimbi Gomis ile girdiği gol pozisyonlarından faydalanamadı. Trabzonspor ise ikinci yarının büyük bölümünde istediği futbolu sahaya yansıtmakta zorlandı. Karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi. Her iki takım da puanını yediye yükseltti. 

Okan Buruk’un Galatasaray’ı gol atamıyor

Galatasaray’da gol yollarındaki problem dikkatlerden kaçmıyor. Okan Buruk’un Galatasaray’ı dört haftada sadece iki gol atabildi. Söz konusu goller ise Antalyaspor ve Ümraniyespor karşılaşmalarının son dakikalarında Bafetimbi Gomis’in ayağından geldi. Öte yandan Galatasaray, dört haftalık dilimde kalesinde sadece bir gol gördü. 

Trabzonspor maçının ardından gol yollarındaki problemlerin altını çizen Okan Buruk, “Farklı bir galibiyet lazım. Onun takımı daha çok kendine getireceğini düşünüyorum” diyerek oyuncu grubuna mesaj verdi. 

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.