Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bisiklette Bu Hafta: İspanya Bisiklet Turu’nda geride kalan 10 etabı Sarper Günsal ve Berkem Ceylan yorumluyor

Medyascope Spor Servisi editörü Doğa Üründül’ün sunumuyla bisikletin Türkiye’deki sesleri Eurosport spikerleri Sarper Günsal ve Berkem Ceylan, 77. edisyonu devam eden La Vuelta’da (İspanya Bisiklet Turu) geride bıraktığımız 10 etabı ve bundan sonraki yarış rotasını konuştu. Remco Evenepoel’un dominant performansına üç kez La Vuelta genel klasman şampiyonu olan Primoz Roglic engel olabilecek mi, Evenepoel kırmızı mayosunun yanına yeşil mayoyu da ekleyebilecek mi, dağların kralı mayosu hangi Alpecin-Deceuninck sporcusuna gidecek… Bu soruların cevaplarının arandığı “Bisiklette Bu Hafta” programını kaçırmayın.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.