Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (31 Ağustos 2022): Peker’in iddiaları seçmene nasıl yansır? | Kılıçdaroğlu’ndan “provokasyon” uyarısı

Sedat Peker’in iddiaları Türkiye’nin gündeminde. Peker’in geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlarda hakkında rüşvet iddiasında bulunduğu Korkmaz Karaca, Cumhurbaşkanlığı ve AKP’deki görevlerinden istifa etti. AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. THK Üniversitesi’nin eski rektörü, AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu’nun eşi Ünsal Ban’ın şoförü Ahmet K’nin evinde arama yapıldı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Samsun’da. Samsun’da çeşitli ilçelerde ziyaretlerde bulunan Kılıçdaroğlu, Bafra’da CHP’ye yeni katılan 600 kişiyi temsilen 11 kişiye rozet taktı. Grup toplantısı gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, “Ben bu ülkenin sorunlarına talibim” dedi.

Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği’nin (SSCB) son lideri Mihail Gorbaçov, 91 yaşında hayatını kaybetti.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, kamuoyu araştırmacısı ve siyasal iletişim uzmanı Dr. İbrahim Uslu ile Peker’in ifşalarının seçmen üzerindeki etkisini konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.