Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope YouTube kanallarına bir yenisi katıldı: Medyascope English

Türkiye’nin dijital haber kanalı Medyascope, büyümeye devam ediyor. İngilizce haber kanalımız Medyascope English yayında.

Abone ol, beğen, paylaş ve yorum yap

Medyascope English YouTube kanalımızın linkine buradan ulaşabilirsiniz. Hemen abone olun, videolarımızı beğenin, paylaşın ve en önemlisi – yorum yapın.

İçerik önerilerinizi, eleştiri ve görüşlerinizi de iletisim@medyascope.tv adresine gönderin, değerlendirelim. Sizlerin katkısı bizim için çok önemli.

Medyascope English’e hemen bir YouTube Join (Katıl) şansınız olmayacak ama desteklerinizi ana kanalımız üzerinden iletebilirsiniz.

Bize destek verin, birlikte güçlenelim.

Bize Patreon‘dan destek olabilirsiniz.

Bize Youtube’un “Katıl” butonu üzerinden katkıda bulunabilirsiniz.

İşte Medyascope English ekibi

Sıkı takipçilerimiz, Medyascope Dış Haberler Editörü Senem Görür ve haftalık İngilizce haber bültenimiz This Week in Turkey’in her şeyi, Murat Türsan’ı zaten tanıyor.

Editörlerimiz Janset Atacan, Mehmet Tanverdi, Ekinsu Ulu ve Ecem Özkan da içeriklerin hazırlanması ve sunulmasında kilit rol oynayacaklar.

Kathleen Phelps seslendirmesiyle, Işın Eliçin ve Edgar Şar da özel yayın ve röportajlarıyla karşınızda olacak. Medyascope haber merkezinden de destek alarak, bu kanalı büyütmeye kararlıyız!

Kısacası, Türkiye ve dünyanın gündemini artık buradan da takip edebileceksiniz – ama İngilizce olarak!

Murat Türsan, Janset Atacan, Senem Görür, Mehmet Tanverdi.

Neden Medyascope English?

Dünyanın Türkiye’ye ilgisi olağanüstü bir düzeyde. Medyascope English’in temel amacı, Türkiye’de olup bitenleri dünyaya en doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde aktarmak.

Çünkü olağanüstü bir dönemden geçiyoruz ve iyi gazetecilik, hiçbir zaman bu kadar gerekli olmadı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.