Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (2 Eylül 2022): Sedat Peker’in iddiaları seçimleri nasıl etkiler? | Levent Göktaş Bulgaristan’da yakalandı

İçişleri Bakanlığı, hakkında kırmızı bülten çıkarılan Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının firari zanlısı emekli albay Mustafa Levent Göktaş’ın, Bulgaristan’ın Svilengrad kentinde yakalandığını duyurdu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen Serkan Taranoğlu’nu danışmanlık görevinden aldı.

Yolsuzluk suçlamasıyla yargılandığı davanın duruşmasından Buenos Aires’teki evine dönen Arjantin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cristina Fernandez de Kirchner, evinin önündeki destekçilerini selamlarken uğradığı suikastten kıl payı kurtuldu.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Ankara Enstitüsü Araştırma Direktörü Osman Sert ile Peker’in iddialarının AKP seçmenini nasıl etkileyeceğini konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.