Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Maxi Gomez resmen Trabzonspor’da

Trabzonspor, La Liga ekibi Valencia’da forma giyen Maxi Gomez’i kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Maxi Gomez, Trabzonspor’da

Spor Toto Süper Lig’de son şampiyon unvanıyla yeni sezona giren Trabzonspor, yaz transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bordo-mavililer, son olarak Maxi Gomez’i transfer ettiğini resmen açıkladı. Trabzonspor, bir süredir ismi Fenerbahçe ile de anılan İspanya’nın Valencia takımında forma giyen Gomez’i 3+1 yıllığına kadrosuna kattı.

Trabzonspor’dan Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, Maxi Gomez’in transferi konusunda, Valencia Kulübü ile anlaşma sağlandığı belirtilerek, anlaşmaya göre İspanyol kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 3 milyon euronun 4 taksit halinde ödeneceği aktarıldı. Valencia’ya ayrıca futbolcunun bir başka kulübe transfer olması durumunda elde edilen transfer bedelinin, bu anlaşma dolayısıyla söz konusu kulübe ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının yüzde 25’inin ödeneceği belirtildi.

Celta Vigo’da göstermiş olduğu performansla Valencia’ya transfer olan “Boğa” lakaplı Maxi Gomez, “Yarasalar”da üç sezon boyunca forma giydi. Gomez, bu süre zarfında toplam 23 kez gol sevinci yaşadı. 

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler