Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (6 Eylül 2022): Kılıçdaroğlu adaylığa “hazırım” dedi | HDP-İYİ Parti arasında “bakanlık” gerilimi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna-Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan ziyaretleri öncesi basın toplantısında konuştu. Yunanistan ile son dönemde artan gerginliğe dair ise “Bir gece ansızın gelebiliriz” açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün Giresun’daydı. Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesinin ardından farklı illerde gerçekleştirilen grup toplantısını bugün Giresun’da yaptı.

Çin’in Siçuan eyaletinde 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yetkililer, deprem sonucunda en az 65 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekili Saruhan Oluç ile muhalefet ve HDP arasındaki tartışmaları, Medyascope yorumcusu ve siyasetbilimci Edgar Şar ile Kılıçdaroğlu’nun adaylık tartışmalarını konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.