Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Chelsea’de Thomas Tuchel’in görevine son verildi

Sezona kötü bir giriş yapan Chelsea’de, 49 yaşındaki teknik direktör Thomas Tuchel’in görevine son verildi.

Thomas Tuchel ile yollar ayrıldı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, bugün (7 Eylül) itibariyla kulübün geleceğini etkileyebilecek bir karar aldı. Maviler, teknik direktör Thomas Tuchel ile yollarını ayırdığını açıkladı. 

Chelsea’de kulübün yeni sahibi Todd Boehly, kötü gidişatın faturasını Thomas Tuchel’e kesti. Kulüpten yapılan açıklamada Alman teknik direktöre teşekkür edilirken, yeni bir teknik direktör belirlenene kadar takımı antrenör ekibinin çalıştıracağı belirtildi. Chelsea, bu sezon Premier Lig’de altı maçta üç kez sahadan galibiyetle ayrılabilmiş ve dün (6 Eylül) akşamki UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçında Dinamo Zagreb’e de mağlup olmuştu. 

Thomas Tuchel, 2020-2021 sezonun devre arasında göreve geldiği Chelsea’de UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa ve Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğu yaşadı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.