Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (11 Eylül 2022): Altılı masa aday konusunda anlaşamıyor mu? | Özdağ’dan, Soylu’ya yeni bir düello teklifi

Editör: Buket Topaktaş 

Altılı masanın adayı gündemdeyken geçtiğimiz hafta bu tartışma hız kazandı. Altılı masadaki aday tartışmasının tekrar gün yüzüne çıkmasında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in “HDP’li bakan” çıkışı etkili oldu. 

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, bugün (11 Eylül) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefonda görüştüğünü söyledi ve Soylu’ya “Hadi görelim yüreğini korkak iftiracı” diye seslendi. 

Haber Hafta Sonu’nda bu akşam siyasetbilimci İlteriş Ergun ile adaylık tartışmalarının altılı masaya nasıl yansıyacağını ve kararsız seçmenleri konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.