Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Arda Turan futbolu bıraktı

Galatasaray, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir formalarını giyen Arda Turan futbolu bıraktığını açıkladı.

Son olarak Galatasaray formasını terleten Ardan Turan, profesyonel futbolculuk kariyerini noktaladığını duyurdu.

Kariyerine Bayrampaşa Altıntepsi’de başlayan Arda Turan; Galatasaray, Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir formaları giydi. 2011 yılında 13 milyon euroya Atletico Madrid’e giden yıldız futbolcu, 2015’te ise 34 milyon euro bonservis bedeliyle Barcelona’ya transfer olmuştu.

Arda Turan, 100 kez de A Milli Takım forması giydi. EURO 2008’de gösterdiği performans ile herkesi kendisine hayran bırakan Turan, milli takım formasıyla 17 gole imza attı.

Yıldız futbolcu Galatasaray ile Süper Lig şampiyonluğu, Atletico Madrid ile bir Avrupa Ligi ve bir La Liga şampiyonluğu gördü. Arda Turan, Şampiyonlar Ligi’nde de Atletico formasıyla final oynama başarısı gösterdi. Başarılı oyuncu, Barcelona ile de bir La Liga şampiyonluğu yaşadı. 

Arda Turan’ın şu sözlerle veda etti: “Artık gözyaşları içerisinde ama cesaretle kramponları asma vakti. Tüm yolculuğum boyunca elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım. Ve bence fena da bir iş çıkarmadım. Yeniden hazırım. Futbolun içinde, saha kenarında yeniden görüşünceye dek…”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.