Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

NFL’de yeni sezon heyecanı başladı: 57. Super Bowl Arizona’da oynanacak

Amerikan Futbolu’nun dünyadaki en prestijli organizasyonu NFL’de (National Football League) yeni sezon heyecanı başladı. Bu yıl oynanacak 57. Super Bowl’a Arizona ev sahipliği yapacak.

Amerikan Ulusal Futbol Ligi’nde (NFL) yeni sezon 8 Eylül’de oynanan Buffalo Bills – Los Angeles Rams karşılaşması ile başladı. İki konferansta toplamda 32 takımın yer aldığı ligde Denver Broncos – Seattle Seahawks karşılaşması dışında diğer 30 takım ilk karşılaşmalarını tamamladı. İlk haftanın son karşılaşması 13 Eylül’de oynanacak. Toplamda 18 hafta oynanacak normal sezon karşılaşmalarının ardından Ocak ayında play-off heyecanı başlayacak. 

Play-offların sonunda her iki konferansı şampiyon tamamlayan ekiplerin yer aldığı Super Bowl’da sezonun şampiyonu belli olacak. Bu yıl 57.’si düzenlenecek Super Bowl, 12 Şubat 2023 tarihinde, Arizona eyaletinin Glendale kentindeki State Farm Stadyumu’nun ev sahipliğinde düzenlenecek. 

İlk hafta oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar ise şöyle:

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.