Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Superclasico’da zafer Boca Juniors’ın

“Superclasico” olarak anılan Boca Juniors-River Plate derbisinde kazanan ev sahibi oldu. Boca, ezeli rakibini David Benedetto’nun attığı golle 1-0 mağlup etti. 

Boca Juniors, River Plate’i tek golle geçti

“Superclasico” olarak anılan ve dünya futbolunun en büyük derbileri arasında gösterilen Boca Juniors-River Plate derbisinde yeni bir sayfa açıldı. Boca, Arjantin Premier Ligi’nin 18. haftasında ezeli rakibi River’ı sahasında konuk etti. 

Tarihi La Bombonero Stadyumu’nda oynanan dev derbinin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda ise kartlar havada uçuştu. Dokuz sarı kart ve bir kırmızı kart çıkan ikinci devrede Boca Juniors, rakibini David Benedetto’nun 65. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Ev sahibi, puanını 32 yaparken, River Plate ise 29 puanda kaldı. Boca Juniors’ta Marcos Rojo, 90+7. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Karşılaşmanın özet görüntüleri:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.