Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bundesliga 101: Sezonun altıncı hafta maçlarında öne çıkanlar | Yeni lider Union Berlin – Bayern Münih’te neler oluyor?

Almanya futbolunun en üst düzey ligi Bundesliga’da 2022/2023 sezonunun altıncı haftası geride kaldı. Medyascope Spor Servisi’nin yeni podcasti “Bundesliga 101″de Öner Tavtay ve Gencer Konur, altıncı hafta maçlarını, Köln’ü devirip ligin yeni lideri olan Union Berlin’in ilk onbeş dakikada skoru aldığı performansı, Stuttgart’ın Bayern Münih’ten son dakikada bir puan kopardığı maçı, Wolfsburg’un Frankfurt deplasmanında aldığı kritik galibiyeti, Leipzig’in başında çıktığı ilk maçında haksız yere kovulduğu Dortmund’dan intikamını tatmin edici şekilde alan Marco Rose’yi ve her geçen hafta daha çok kan kaybeden Leverkusen’i konuştu.

Program Detayı:

– Haftanın önemli maçlarının değerlendirilmesi

– Mavropanos ve Guirassy önderliğinde Stuttgart’ın performansı

– Marco Rose’nin Edin Terzic’e karşı taktiksel üstünlüğü

– Thomas Reis’in Bochum’dan kovulması

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler